rólam

Németh András vagyok. Coach, szervezetfejlesztő, tréner. Kedvenc témáim: az örömteli vezető, az együttműködés, a változások támogatása és a biztonság megteremtése.

Mérnökként kezdtem, közgazdászként folytattam. Több, mint 25 évig dolgoztam cégvezetőként. 

A saját vezetői kérdéseim kapcsán találkoztam a coaching szakmával. Akkori tudásom nem adott választ számos kérdésemre. Megoldásokat keresve, szervezetfejlesztést és változásmenedzsmentet, felnőttképzést, majd coachingot tanultam sok éven keresztül.

2008 óta dolgozom coachként. Munkamódszerem a Gestalt és az Organoco kreatív coaching irányzatokon alapul, saját vezetői tapasztalatokkal és élményekkel bőségesen fűszerezve, némi humorral tálalva. 

Friss nézőpontok keresése miatt folyamatosan részt veszek képzéseken, rendszeresen járok szupervíziós csoportba. Tagja vagyok a Magyar Gestalt Egyesületnek és a Magyar Coach-szervezetek Szövetségének is.

Leginkább túravezetőnek tartom magam, aki kíséri, bátorítja, segíti az ügyfelét az úton. A közös túra célja lehet egy csúcs, vagy átjutni egy ingoványon, esetleg felfedezni egy új területet.

LinkedIn profilom

Útinapló

Szerzett tapasztalataimból naplóbejegyzéseket írok, melyet megosztok veletek.

Vezetők egymás között

A cég sikerességének meghatározó eleme a vezető munkatársak valódi együttműködése. Tudja mindenki, mégis ritka, mikor ez maradéktalanul megvalósul.

Olvasási idő: 2 perc

Elolvasom

Executive coaching

Az executive coaching szerintem, a szervezetek szereplőinek fejlesztését, illetve rajtuk keresztül a szervezet egészének változását támogató, rendkívül hatékony eszköz.

olvasási idő: 2 perc

Elolvasom

Köszönöm, hogy itt voltál, remélem még találkozunk!